Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
Изложба радова у Центру за заштиту менталног здравља
27.12.2018.
Центар за заштиту менталног здравља у Бијељини, специјализован је за свакодневно пружање психијатријских услуга, уз активну подршку осталих служби Дома здравља Бијељина и цјелокупне заједнице.

Поред тога, пацијенти овде проводе време уз израду ручних радова и уметничких предмета. Корисници радо посјећују ове активности у оквиру радно - окупационе терапије, што доприноси њиховом осјећају да не долазе у класичну психијатријску установу. Оваква врста терпијског рада, осим што потпомаже оправак, доприноси и дестигматизацији особа са псичким тегобама. У оквиру ових активности Центар организује и повремене продајне изложбе, каква је уприличена и 27.12.2018. у нашим просторијама.

Овом изложбом Центар за заштиту менталног здравља обиљежио је предстојеће новогодишње празнике, али и јубилеј- десет година рада Центра. Уз помоћ колега из Дома здравља Бијељина, менаџмента установе, али и медија који су испратили сам догађај, изложба је успјешно реализована. Прикупљени новац ће се искористити за набавку неопходног материјала за радно - окупациону терапију, а остатак новца ће бити распоређен социјално најугроженијим корисницима Центра.

  
Вијести

Вријеме