Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
У Дому здравља Бијељина почела са радом Школа за труднице
12.02.2019.
У Дому здравља Бијељина са радом је почела Школа за труднице. Мјесто гдје ће будуће мајке добити неопходне информације везане за трудноћу, те ће уз савјете, вјежбе и сталне консултације и едукације, без страха и недоумица дочекати рођење бебе.

Школа за психофизичку припрему  трудница у Амбуланти за специјалистичке консултације из гинекологије при Дому здравља Бијељина ће будућим мајкама помоћи да кроз период трудноће прођу уз стручна лица која ће их припремити за најважнији и најљепши догађај у животу.

Директор Дома здравља Бијељина, прим. др Душко Миловановић истакао је да се менаџмент Дома здравља Бијељина за овај подухват припремао већ неко вријеме, а на задовољство и трудница и запослених коначно су створени услови за почетак рада Школе за труднице.  Компанија „Bio Save" из Сарајева је била партнер у овом пројекту и пружила  је подршку у едукацији особља, те им се директор Дома здравља Бијељина  овом приликом  захвалио на пруженој  подршци.

„Медицинско особље је спремно да одговори свим захтјевима, те ће будуће маме имати прилику да науче све о порођају, опхођењу са бебом у првим данима живота, дојењу и бројним другим дилемама које буду имале", рекао је начелника Амбуланте за специјалистичке консултације из гинекологије, др Бојан Стевић.

Школа за труднице имаће активности два пута седмично у трајању од 1,5 час и бесплатна је за регистроване кориснике.

За све информације заинтересоване труднице могу се обратити у Амбуланту за специјалистичке консултације из гинекологије, контакт телефон 055/415-220, сваким радним даном у периоду од 07:00-20:00.
 
Вијести

Вријеме