Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
Крсна слава Дома здравља Бијељина
24.05.2019.
Запослени у Дому здравља Бијељина у присуству великог броја угледних званица из Града Бијељина и шире околине су обиљежили своју крсну славу Светог Ћирила и Методија.

Обред благосиљања славског жита и сјечења колача поводом крсне славе наше установе извршио је Његово Преосвештенство Епископ зворничко тузланског Господин Фотије уз саслуживање свештеника Петропавловског храма у Бијељини. Епископ Фотије овом приликом изразио је своје задовољство што је извршио обред благосиљања славског жита и сјечења колача, честитао крсну славу директору и запосленима и истакао да Дом здравља Бијеиљна представља понос Града Бијељине.

Такође, градоначелник Града Бијељина, господин Мићо Мићић честитао је славу запосленима у Дому Здравља Бијељина и пожелио да и у наредном периоду кроз свој рад постижу добре резултете као и претходих година.

Директор Дома здравља Бијељина, прим. др Душко Миловановић, приликом обраћања присутнима и бројним медијима, нарочито је захвалио епископу Фотију, изразивши велико задовољство због прве званичне посете Његовог Преосвештенства Господина Фотија овој установи. Крсна слава Свети ћирило и Методије, била је повод да прим. др Душко Миловановић изнесе информације о пословању Дома здравља Бијељина, доброј организацији и пословним успјесима које је ова здравствена установа остварила у протеклом периоду.

  
Вијести

Вријеме