Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
ПОСЈЕТА ПРЕДСЈЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ГОСПОЂЕ ЖЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЋ ДОМУ ЗДРАВЉА БИЈЕЉИНА
20.06.2021.
Дом здравља Бијељина су данас посјетили предсједник и премијер Републике Српске који су обишли Вакцинални центар, Ковид амбуланту и Службу хитне медицинске помоћи.

 

Том приликом предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је поносна на све што су током пандемије урадили здравствени радници, али и на све што је Влада Српске урадила интервенишући брзо, будући да су стотине милиона КМ дате за здравствени сектор у условима у којима је цијели свијет размишљао шта даље и да ли ће бити новца за било шта.

 "Не желим да дијелим лекцију да ли је неко више, а неко мање терета поднио. Ми смо радили свој дио посла, а ви свој. Успјели смо скупа и то је најважније", рекао је премијер Репулике Српске Вишковић приликом посјете. Он је изразио жаљење за сваким изгубљеним животом, али истакао да је поносан на чињеницу да је здравствени систем Српске, успио све да превазиђе.

Прим. Данијела Ђукин истакла је да је Дом здравља Бијељина сво вријеме имао подршку републичких институција. "Иако смо установа на нивоу града, без помоћи републичких институција не би могли. Наш Дом здравља је међу првим започео вакцинацију  и са данашњим даном дато је више од 13.000 доза ванцинисаних, што је за сваку похвалу", рекла је др Данијела Ђукин.

  
Вијести

Вријеме