Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
Обавјештење
05.04.2024.
У Амбуланти за специјалистичке консултације из гинекологије у Дому здравља Бијељина кренула је почетком априла Школа за психофизичку припрему трудница за порођај.

 

Све заинтересоване труднице могу се јавити у Амбуланту за специјалистичке консултације из гинекологије како би се консултовале и добиле термине, као и на број телефона 055/415-220.

Услуга Школе за психофизичку припрему трудница за порођај је од ове године комерцијална, тако да ће износ ове услуге износити 35 КМ, на мјесечном нивоу, а то подразумјева осам термина у трајању по 90 минута теоријског и пратктичног рада у адекватној просторији, са свим пратећим елементима и помагалима који су битни за вјежбе.

Школи за психофизичку припрему трудница за порођај могу присуствовати труднице које су регистроване код гинеколога у Дому здравља Бијељина, као и труднице које нису регистроване.

Предавања у оквиру Школе за психофизичку припрему трудница за порођај обављаће педијатар, психолог и гинеколог Дома здравља Бијељина, а са трудницама ће радити едуковане медицинске сестре.

 



 
Вијести

Вријеме